Najzgodniji muškarac i žena 2013.

Ako se pitate ko je najzgodniji muškarac 2013. godine, sada napokon možete odahnuti!

Mnoge obožavateljke širom svijeta su objeručke prihvatile vijest kako je novi najzgodniji muškaraca na svijetu po odabiru magazina Glamour UK -Henry Cavill. 'U školi su me zvali Debeli Cavill i rugali su mi se. Tada nisam ni sanjao da ću glumiti savršenog muškarca i da će moje tijelo biti uzor drugima', rekao je glumac koji je daleko dogurao.

 

Nakon četiri godine koje je proveo na tronu, Roberta Pattinsona skinuo je prezgodni kolega glumac koji je otjelotvorio Supermana u ovogodišnjoj filmskom hitu 'Man od Steel', dok je na trećem mjestu Liam Hemsworth. Zanimljivo je i to što su sva trojica trenutno singl, pa se mnoge djevojke širom svijeta nadaju naći u njihovom zagrljaju.

 

Kada je riječ o ženama, laskavu titilu najzgodnije u ovoj godini, američki magazin "Fitness" je dodijelio španskoj glumici Penelope Kruz.

Časopis "Fitness" sporoveo je anketu među svojim čitaocima, koji su kao najzgodniju ženu na svijetu odabrali majku dvoje dece.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti