Napadnute inspektorke za vrijeme redovne kontrole

Napadnute inspektorke

 

 Tržišna i inspektorka budvanske komunalne policije napadnute su sinoć oko 23 časa na glavnom gradskom šetalištu za vrijeme redovne kontrole.

 

 Njih je, kako je potvrđeno u Upravi za inspekcijske polove napao "divlji prodavac" dok su pokušavale da od njega oduzmu robu.

 

 Policija, koja je asistirala, privela je prodavca, protiv koga će biti najvjerovatnije podnijeta krivična prijava.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti