Nastavljeno sa akcijom “Za ljepšu i zdraviju Crnu Goru”

U okviru obilježavanja 30 godina od proglašenja Crne Gore ekološkom državom, Agencija za zaštitu životne sredine i Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma nastavljaju sa akcijom "Za ljepšu i zdraviju Crnu Goru".

Juče su u Budvi posjetili Dom zdravlja i donirali sadnice palme, dok će unutrašnji prostor Doma zdravlja uskoro biti oplemenjen fotografijama prirode Crne Gore.

Akciji su prisustvovali dr Milan Gazdić, v.d. direktora Agencije za zaštitu životne sredine, vd generalnog direktora Direktorata za ekologiju Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma dr Dušan Bugarin i Nikola Raičević, savjetnik u Agenciji za zaštitu životne sredine. U ime JZU Dom zdravlja Budva direktorica dr Anđela Bečić se zahvalila na ovoj donaciji.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti