Nedopustivo zatrpavanje otpadom zaleđa Velike plaže (FOTO)

U jeku turističke sezone u kojoj danima slušamo izvještaje o rekordnoj posjećenosti, broju turista, uspjesima, ostvarenim prihodima, nedopustivo je da tone otpada koje neodgovorni privrednici i pojedinci bahato odbacuju u prirodu.

Jedna od gorućih lokacija jeste zaleđe Velike plaže koje je poslednjih dana zatrpano otpadom. Prostor na kojem je i ranije postojao problem sa nelegalnim odlaganjem otpada, sada se dodatno zatrpava ozbiljnim količinama otpada koje se odbacuju direktno sa plaža.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti