Nema zainteresovanih za subvencije postsezone

Turistička organizacija Budve saopštila je da nije bilo zainteresovanih agencija i turoperatora za Javni poziv koji je ova lokalna TO raspisala sa namjerom da subvencioniše realizovana noćenja u individualnom , odnosno privatnom smještaju za vrijeme trajanja postsezone.

“Ujedno koristimo priliku da obavijestimo turoperatore i agencije da planiramo ponoviti  poziv  u narednom periodu i da će se subvencije u iznosu od dva eura po noćenju davati za realizaciju noćenja u individualnom smještaju u periodu van glavne turističke sezone”, saopštili su iz TO Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti