Neradni dani petak i ponedjeljak u lokalnoj upravi

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donio je odluku o neradnim danima organa lokalne uprave i samouprave za vrijeme vjerskih praznika.

“ Neradni dani radi svetkovanja vjerskog praznika Veliki petak i Vaskrs ( drugi dan) su petak 22. april i ponedjeljak 25. april. Organi lokalne uprave izuzev Službe zaštite i spasavanja, Komunalne policije i inspekcije, Službe obezbjedjenja i informisanja koji su dužni da obezbijede 24/7 dežurstvo, neće raditi za vrijeme prazničnih dana”, piše u odluci.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti