Neradni dani povodom predstojećih novogodišnjih praznika

Neradni dani povodom predstojećih novogodišnjih praznika: ponedjeljak 01. januar, utorak 02. januar 2024. godine.

Neardni dani radi svetkovanja vjerskih praznika Badnji dan i Božić su subota 06. januar, nedjelja 07. januar i ponedeljak 08. januar 2024. godine.

Dani koji ne spadaju u državni i vjerski praznik za zasposlene u Opštini Budva (srijeda 03. januar, četvrtak 04. januar i petak 05. januar 2024. godine) u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika spajaju se i neradni su.

Organi lokalne uprave opštine Budva, izuzev Službe zaštite i spašavanja, Komunalne inspekcije i

komunalne policije, Službe obezbjeđenja u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu, koji su dužni da

obezbijede 24h dežurstvo, neće raditi za vrijeme prazničnih dana.Sektor za Građanski biro – Pisarnica u okviru Sekretarijata za lokalnu samoupravu opštine Budva, Upravelokalnih javnih prihoda i Sekretarijata za privredu, će organizovati obavezna dežurstva 03. januara, 04. januara i 05. januara 2024. godine, od 08:30h do 12:00h.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti