Nevjerovatan ’stampedo’ delfina uhvaćen kamerom

Dejv Anderson, osnivač kompanije Whale & Dolphin Safari je snimio nevjerovatan video migracije hiljada delfina i tri grbava kita:

“Ovo je najljepši video koji sam ikada montirao. Mnogo sam uspio da naučim o njima iz snimaka dron kamere. Nisam bio ovoliko uzbuđen novim tehnologijama od kada sam uzeo prve podvodne kamere. Dronovi će promijeniti način na koji vidimo svijet životinja”

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti