Novčana kazna za Turčina

Dana 27.04.2022.godine u hitnom postupku predsjednik suda - sudija Marko Đukanović je okrivljenom D.T (1980) državljaninu republike Turske izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 1.465€.

Okrivljeni je prethodne večeri oko 22.10 časova na Jadranskom putu, u mjestu Žuta greda izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je kao posljedica nastala materijalna šteta, da bi nakon dolaska službenika CB Budva na lice mjesta nezgode odbio da se podvrgne obaveznom alkotestiranju. Novčana kazna je naplaćena odmah po izricanju odluke, a izrečena mu jebi zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 6 (šest) mjeseci.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti