Nove mjere: Nema proslave javnih dočeka Nove godine, ali ni po kućama i lokalima

Ministarstvo zdravlja donijelo je nove mjere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, koje će važiti  11. januara. Na snazi će i dalje biti zabrana izlaska od 22 sata do pet ujutru, uz izuzetak za vjerske praznike.
“Tokom vjerskih praznika (noć između 24. i 25. decembra 2020, noć između 5. i 6. januara, kao i noć između 6. i 7. januara 2021.godine) dozvoljava se izlazak iz objekata stanovanja radi prisustvovanja
tradicionalnim vjerskim obredima pod već definisanim uslovima za boravak u vjerskim objektima i za vrijeme vjerskih obreda na otvorenom”, piše u novim mjerama.

Pogledajte detaljno koje mjere su stupile na snagu.

https://mzd.gov.me/vijesti/236923/SAOPsTENJE-Ministarstvo-zdravlja-donijelo-nove-mjere-za-suzbijanje-pandemije-Covid-19.html

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti