Nove tribine za Grad teatar

Sekretarijat za komunalno - stambene poslove cijeneći veliki doprinos kulturi koji daje festival „Grad teatar“ i želji da pomogne održavanje ovog značajnog festivala, kroz niz kontakata sa renomiranim proizvođačima tribina uz konsultativne usluge nadzora i tehničkih lica zaposlenih u JU „Grad teatar“ postigao je dogovor da se ubrzo započne sa izradom novih tribina za potrebe održavanja Festivala u Starom gradu u Budvi.Radi se o tribinama čiji je proizvođač renomirana njemačka firma „Layher“ koje predstavlja jednu od vodećih firmi u oblasti opremanja i ugradnje tribina na prostorima Evrope, sa svim neophodnim sertifikatima kvaliteta ugrađene opreme i izvedenih radova.

Stolice koje će biti montirane na tribini biće proizvedene od strane renomiranog italijanskog proizvođača koje između ostalog ispunjava najstrože kriterijume UEFA i FIFA sertifikacije.

Tribina će biti prilagođena za korišćenje i osobama smanjene pokretljivosti.

Izabrani izvođač radova je D.O.O. “Grand Design” iz Podgorice.

Ukupna vrijednost nabavke iznosi 69.000,00 €.

Planirani završetak nabavke i opremanja tribine je do početka ljetnje turistčke sezone.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti