Novi red vožnje

Stupanjem na snagu putničkog reda vožnje u međunarodnom saobraćaju od 12. decembra ove  do 10. decembra 2022. godine, Željeznički prevoz Crne Gore i “Srbija voz” a.d. Beograd su dogovorili za prevoz putnika u međunarodnom saobraćaju, u noćnoj ponudi  jedan par vozova na relaciji Bar-Beograd Centar-Bar.

U ponudi su spavaća kola sa posteljama, kušet kola sa ležajevima i klimatizovana kola sa sjedištima. Ovaj red vožnje važiće do 17. juna naredne godine.
Polazak međunarodnog brzog voza br. 432 iz stanice Bar je u 19:00 sati, a polazak međunarodnog brzog voza br. 433 iz stanice Beograd centar u 20:20 sati.
Željeznička infrastuktura Crne Gore je do daljnjeg obustavila saobraćaj vozova br.6103 sa polaskom u 09:38 sati iz Bijelog Polja za Bar i voz br. 6102 sa polaskom u 15:30 sati iz Bara za Bijelo Polje. ŽPCG će kao društveno odgovorna kompanija, cijenijeći potrebe građana, korisnika usluga, organizovti privremeni alternativni prevoz autobusima sa istim polascima, saopštili su iz ŽPCG.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti