Novinari i influenseri iz Azerbejdžana posjetili i Budvu

Novinari i influenseri iz Azerbejdžana u studijskoj posjeti Crnoj Gori, u periodu od 25. maja do 1. juna. Tokom boravka posjetili Budvu u organizaciji TO Budva, a na inicijativu NTO.

Nevjerovatna netaknuta priroda, ukusna hrana i pristupačne cijene, su samo neki od razloga zašto Azerbejdžanci vole da dolaze u Crnu Goru.

U organizaciji TO Budva, novinari i influenseri iz Azerbejdžana su imali priliku da uživaju u panoramskom razgledanju Budve sa broda i u degustaciji ribljih specijaliteta.

Za vrijeme svog boravka u destinaciji, influenserke i novinari imali su priliku da posjete Ulcinj, Bar, Budvu, Herceg Novi, Kotor, Tivat, Cetinje, Podgoricu, Kolašin, kao i nacionalne parkove Lovćen i Skadarsko jezero.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti