Novogodišnja magija u hotelu Mogren

U susret novogodišnjim praznicima Hotelska grupa 'Budvanska rivijera' pripremila je za najmlađe specijalno osmišljen program.

Sa profesionalnim animatorima svakog vikenda u terminu od 11 do 13 sati najmlađi mogu učestvovati u stvaranju novogodišnje magije. Nakon što su proteklog vikenda pravili novogodišnje ukrase, već narednog će kreirati novigodišnje čestitke  a slijedi:
18.  i 19. decembra- Novogodišnje pice,
25.  i 26. decembra- Novogodišnji kolačići.

Iz 'Budvanske rivijere' pozivaju najmlađe na druženje.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti