Novogodišnja magija u Petrovcu

Petrovčani će Novu 2024. godinu prvi put dočekati uz bogat novogodišnji program planiran za 31. decembar.

Praznična čarolija počinje u 13 sati dječjom animacijom “Rent a party”, na petrovačkom šetalištu, a njoj će prethoditi dječja pozorišna predstava, “Djedamrazovski zimski zez”, koja će u 10 sati biti odigrana u OŠ “Mirko Srzentić”. Predstava je poklon TO Budva vrtićanima i učenicima osnovne škole od 1. do 3. razreda.

U autentičnom ambijentu ovog malog turističkog grada od 18h posjetioci će imati priliku da uživaju u zvucima mediteranske muzike, grupe “Trio Mare”, nakon čijeg nastupa nas, od 20 sati i 30 minuta, očekuje nesvakidašnji nastup začetnika urbanog bunta, podgoričke grupe “Highway”. Svojim izvanrednim nastupom, usijanu atmosferu dodatno će zagrijati nastup grupe “Crveno i Crno”.

Vrhunac večeri će biti koncert trija "Kurina" i Dejana Vrane, koji počinje u 23 sata, uz podršku energičnog DJ Marinera.

Iz Mjesne zajednice Petrovac, koja je organizator programa, ističu značaj ovih i sličnih programa za unapređenje zimske turističke ponude koja bi oživjela atmosferu u gradu i dodatno stimulisala mještane da njeguju praznični duh i predstave bogatstvo naše tradicije.

Pokrovitelj novogodišnjeg programa je Turistička organizacija Budva koja vas poziva da uoči praznika posjetite Petrovac i osjetite dio njegove magije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti