Obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti

Povodom dana svog osnivanja i Dana državnosti Crne Gore, Turistička organizacija opštine Budva organizuje dvodnevni program, u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, na trgu ispred Starog grada, 12. i 13. jula 2021. godine.

U saradnji sa JU „Grad teatar“, u ponedjeljak, 12. jula u 21.00h, Turistička organizacija opštine Budva organizuje nastup Simfonijskog orkestra i hora Radio-televizije Srbije, kojim će dirigovati maestro Bojan Suđić. Simfonijski orkestar RTS-a jedan je od najreprezentativnijih orkestarskih ansambala u regionu, osnovan 1937. godine. Ulaz je slobodan, a broj ljudi koji mogu prisustvovati, zbog epidemioloških mjera, je ograničen. Prilikom dolaska na ulazu biće sprovedena kontrola u skladu sa predviđenim aktuelnim mjerama.

Dan državnosti, 13. jul, biće obilježen prepoznatljivim zvucima Gradske muzike Budve koji će početi u 20.00h, i nastupom popularne bosanskohercegovačke grupe „Dubioza kolektiv“, od 21.30h.

Mole se ugostitelji da u svojim objektima i baštama vode računa o poštovanju aktuelnih epidemioloških mjera koje se na njih odnose. Mole se i građanke i građani Budve i svi gosti da vode računa o aktuelnim epidemiološkim mjerama kako bi naredni dani prošli u prazničnoj atmosferi i obilježili povratak manifestacionog turizma u Budvu, a zdravstvena situacija, kao preduslov toga, ostala povoljna!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti