Obilježen Dan mladih u Dnevnom centru

Omladinski klub Budva je Međunarodni Dan mladih  obilježio u saradnji sa budvanskom Javnom usnovom Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju” Biseri” Budva.

“Volonteri i volonterke Omladinskog kluba su se odazvali pozivu da budu gosti Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju "Biseri" i da uz muziku, pjesmu i ples provedu ovaj avgustovski dan. 

To je bila prva prilika za druženje volontera i volonterki Omladinskog kluba Budva i korisnika i korsnica Dnevnog centra, a kako navode u Omladinskom kkubu, raduju se ponovnim susretima”, saopšteno je iz Omladinskig kluba.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti