Od 03. septembra u Cadmus Cineplexu 9 novih filmova

Bioskop Cadmus Cineplex u TQ Plazi u Budvi u četvrtak, 3. septembra obradovaće svoju publiku sa devet novih filmova, od kojih su dva namijenjena najmlađoj publici.

Film Tenet, koji nam stiže od jednog od najuspiješnijih reditelja današnjice Kristofera Nolana i za čiju produkciju je potrošeno oko 200 miliona dolara, samo je jedan od filmova koji će se naći na redovnom repertoaru.  Od studija 20th Century Fox stiže novo ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom – film Novi mutanti. Na velikim platnima bioskopa takođe će se naći komedija 10 dana bez mame, romantična priča Još uvijek vjerujem, a za one najmlađe tu su Kapetan Sabljozubi i SAMSAM.

Svoje posjetioce bioskop Cadmus Cineplex 3. septembra dočekaće uz poklon kokice uz svaku kupljenu kartu, a prodaja karata počinje od ponedjeljka, 31. avgusta.

Više informacija može se naći na sajtu www.cadmuscineplex.com, kao i na društvenim mrežama bioskopa

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti