"OD USKRSA DO VASKRSA" U Budvi u skladu sa epidemiološkim mjerama

U skladu sa postojećim epidemiološkim mjerama Turistička organizacija opštine Budva uskršnje praznike u Budvi će obilježiti na znatno skromniji način nego što je to bilo uobičajeno proteklih nekoliko godina. Na glavnom trgu ispred Starog grada danas su postavljene zanimljive instalacije koje treba da, posebno najmlađim sugrađanima, dočaraju prazničnu atmosferu, a u nedjelju, 4. aprila, u terminu od 11 do 14 sati, TO Budva je pripremila i iznenađenja za najmlađe. 

"Molimo sve naše sugrađane da prilikom boravka na trgu, fotografisanja i sl. obavezno vode računa o propisanim distancama, mjerama zabrane okupljanja i nošenja maski na otvorenim prostorima", još jednom apeluju iz TO Budva.

Turistička organizacija opštine Budva čestitala je nastupajuće uskršnje praznike svim dragim sugrađanima, prijateljima i gostima katoličke vjeroispovjesti podsjećajući da nas je "godina za nama naučila da zdravlje, ljubav i poštovanje ostaju nepromjenjivi čak i kada se svijet iz korijena mijenja" uz želju da praznike provedu uz osmijeh na licu i planove za ljepše dane koji su pred nama.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti