Odobrena izgradnja hotelske lamele " Montenegra"

Glavni državni arhitekta dao je saglasnost kompaniji " Montenegro stars hotels group" na idejno rješenje  izgradnju nove lamele njihovog bečićkog hotela " Montenegro".

"Postojeći Hotel “MONTENEGRO“ je smještajnog kapaciteta od 168 soba i 4 apartmana (344 ležaja) spada u kategoriju hotela sa 4 zvjezdice. Postojeći objekat hotelskog sadržaja, sastoji se iz tri lamele (lamela 1-južna, lamela 2-centralna i lamela 3-sjeverna), spratnosti P+Međusprat+4. Lamele su različitih gabarita.Pored sadržaja koji su vezani za smeštaj postoje i prateći sadržaji u koje spadaju recepcija, lobi, kafe, resotran sa kuhinjom, poslastičarnica, servisne prostorije, mliječni restoran i itd.U dograđenoj lameli se povećavaju smeštajni kapaciteti sa 77 novih soba i 1 apartma" piše u idejnom rješenju u koje su "Primoske novine" imale uvid.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti