Održana svečanost "Ladies' Night" u organizaciji RC Budva

U petak u hotelu „Splendid“, održano je tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva na svečanosti „Ladies' Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.

I ovogodišnji „Ladies' Night“, okupio je oko 140 rotarijanca iz zemlje i inostranstva, članova njihovih porodica, prijatelja, poslovnih prijatelja i donatora Rotari kluba Budva i predstavnika institucija grada Budve, koji su, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetili na potrebu i za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija.

Svečanosti su prisustvovali i g. Aleksandar Radojičić, guverner Distrikta 2483, predstavnici RC Kotor, RC Pljevlja, RC Bar, RC Podgorica, RC Ulcinj-Ulquin, E Rotari kluba Crne Gore, rotaraktovci Budve i Podgorice, kao i dragi prijatelji pobratimskih klubova RC Novi Sad Alma Mons, RC Beograd Skadarlija, kao i klubova RC Beograd, RC Beograd Avala i RC Čačak.

Ovogodišnja zimska svečanost budvanskih rotarijanaca bila je posvećena akciji „Za talente Budve“, prikupljanju sredstava za mlade grada koji svojim aktivnostima i izborima već trasiraju svoj profesionalni i liderski put. U skladu sa idejom akcije, u kulturno-umjetničkom programu nastupili su učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje Budve, koji su izveli himne zemalja Distrikta i Rotari internacionala, pijanista Nemanja Radulović, koji je izveo Šopenovu „Polonezu“ i učenici OŠ „Mirko Srzentić“ u Petrovcu, koji su prezentovali svoja saznanja u oblasti robotike. Da je RC Budva još jednom ispunio svoj zadatak govori i podatak da je i ovom prilikom donacijama i učešćem u humanitarnoj aukciji i lutriji prikupljeno preko 8.000 evra.

Klub i akcije RC Budva su pozdravili zvaničnici distrikta i klubova na svečanosti, dok je RC ovom prilikom promovisao i dva nova člana, kao i još jednog nosioca priznanja „Pol Haris“. U zabavnom dijelu programa nastupio je bend „Alex Trio“, dok su i članovi RC Budva, sada po već tradicionalnom običaju, pjesmom gostima poželjeli dobrodošlicu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti