Odžan radni sastanak sa predstavnicima Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) i Direktorata za zaštitu i spašavanje Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore

Predstavnici Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore održali radni sastanak sa predstavnicima Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) i Direktorata za zaštitu i spašavanje Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Na sastanku je razgovorano o trenutnoj situaciji, kao i budućeg održivog sistema u zoni morskog dobra,sa fokusom na održivi razvoj šuma u priobalju, a u okviru projekta West Balkan NFIS and Eco-DRR Project.

Navedeni projekat podrazumijeva podršku Vlade  Japana Vladi Crne Gore, kroz podrsku zemljama Zapadnog Balkana.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti