Omladinski klub Budva: Radionica povodom 8. marta

U susret internacionalnom prazniku žena, Omladinski klub Budva organizuje edukativnu radionicu pod nazivom "Zašto slavimo 8. mart?".

Na radionici će biti riječi o tome šta se u stvari obilježava 8.marta, kako su se žene borile za svoja prava u istoriji, a kako danas, kakva su prava žena u Crnoj Gori.
Radionica će biti održana 8. marta u 17 sati u Omladinskom klubu u Budvi, a vodiće je psihološkinja i psihoterapeutkinja Ivana Mihović.
Biće prikazan i kratak dokumentarni film "Neželjene ćerke Crne Gore".
Zbog epidemiološke situacije, broj učesnika i učesnica je ograničen na 20.
Radionicu realizuje Omladinski klub Budva, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva.
Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/1JxxS_zNDKAT8zeZDI89Oe-135n3s2yKei0zLDuVEfoY/edit

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti