Omladinski klub: Digitalni marketing & društvene mreže

Pozivamo te na se prijaviš za radionicu ,,Digitalni marketing i društvene mreže'', koja će se održati u petak, 29. oktobra, sa početkom u 17 časpva. To poručuju iz Omladinskog kluba.“Tokom ove radionice imaćeš priliku da naučiš o osnovama digitalnog marketinga, društvenim mrežama, popunjavanju profila, zakazivanju sadržaja i kreiranju kvalitetnog sadržaja. Radionica će se održati u Omladinskom klubu Budva (TQ Plaza, 1. sprat). Radionicu će voditi Mila Medin, diplomirana inženjerka organizacionih nauka”, navodi se u saopštenju.

 Prijavi se putem linka: https://forms.gle/jcSDEBpJWN68V5g7A
Broj učesnika/ca je ograničen na 20, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.
Radionicu realizuje Omladinski klub Budva, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, u saradnji sa MM Digital d.o.o. i Društvo za kulturni razvoj "Bauo"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti