Omladinski klub organizuje povodom 8. marta

U srijedu  8. Marta sa početkom u 17 čadova Omladinskom klubu obilježavamo dan žena projekcijom filma "Votes for women - iron jawed angels" koji govori o borbi žena za njihova prava u istoriji (prava u kojima žene današnjice uživaju). To je saopšteno iz Omladinskog kluba.

Nakon filma slijedi diskusija sa psihološkinjom Ivanom Mihović o sadržajima iz filma.
Radionicu realizuje Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva.

Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgGF_ubn4Y5g3KzlXG_ko5IkxcZbXmLeOVoF1XNvnzPDQA1A/viewform

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti