Omladinski klub: Radionica "Usavrši svoj govor tijela"

Omladinski klub Budva organizuje radionicu pod nazivom "Usavrši svoj govor tijela",  šta je to govor tijela, kako  prepoznati i “čitati” signale govora tijela, kako  identifikovati znakove kojim  tijelo kaže da je u stanju opuštenosti ili u stanju stresa.

Radionicu će voditi PR direktorica u agenciji Represent Communications, komunikološkinja Mileva Seratlić.

Radionica će biti održana u četvrtak,  17. februara u 18 sati u Omladinskom klubu u Budvi. Zbog epidemiološke situacije, broj učesnika i učesnica je ograničen na 20.
Na ovu radionicu su dobrodošli učenici završnih razreda srednje škole, studenti i svi ostali mladi koje ova tema interesuje.
Aktivnost se realizuje u sklopu projekta Evropske omladinske kartice, koji se u Budvi realizuje pod pokroviteljstvom Opštine Budva i Sekretarijata za društvene djelatnosti i u partnerstvu sa NVO Centar za omladinsku edukaciju u Upravom za sport i mlade.
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/1iTp0RwjO9uMdQyHjVePnxDyq2kRnJ_FQiiIKOdIaTRg/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0rXYQ3H6mA1LFDDFaZiaxA-VAsDz7lUB351j2owMZ6nW8kxqZzNahQnf0

Foto: fb omladinski klub Budva

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti