Opština Budva izdvojila 10.000 eura za uredjenje parka kod srednje škole

Opština Budva zaključila je ugovor sa kotorskom firmom “Monte verde” kojoj je povjerila uredjenje novog parka kog Stednje mješovite škole “ Danilo Kiš”.

Kako se navodi u ugovoru u koji su Primorske novine imale uvid, za ovu javnu nabavku izdvojeno je deset hiljada eura iz gradske kase. Monte verde isporučiće sadni materijal u roku od sedam dana od zaključenja ugovora.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti