Opština Budva: Konkurs za dodjelu stipendija

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Budva raspisao je konkurs za dodjelu stipendija za stidijsku 2021/22. godinu.

Pravo na stipendije imaju studenti akademskih i primjenjenih osnovnih studija koji su crnogorski državljani, imaju status stranca sa stalnim nastanjenjem u Crnoj Gori, imaju prebivalište u Budvi, su prvi put upisali semestar studijske 2021/22. godine, koji su prethodnu godinu studija završili sa najnižom prosječnom ocjenom 8,00, nisu objovilinijednu godinu tokom studija, nisu u radnom odnosu, nisustariji od 25 godina.
Konkurs je otvoren 30 dana.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti