Opština Budva podrżava razvoj poljoprivrede

Sekretarijat za privredu Opštine Budva raspisao je javni poziv za dodjelu podrške razvoju poljoprivrede za 2021. Godinu.

Kako se navodi dodjela sredstava se odnosi na promociju poljoprivrede i poljoprivrednih proizvoda, pidrška razvoju ruralnog turizma, proizvidnja voća i zasada, proizvodnja i razvoju maslinarstva, vinogradarstva i vinarstva, podrška povrtlarskoj i cvjećarskoj proizvodnji, razvoju pčelarstva, razvoju  organske proizvodnje, podrška stočarskoj proizvodnji, podizanju zasada ljekovitog bilja, razvoju ribarstva i marikulture….
Primorske novine vam donose kompletan javni poziv u koji možete imati uvid i saznate ko sve može da konkuriše.

https://budva.me/sites/default/files/PDF/Novosti/2021-08-11-jp.pdf

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti