Opština Budva posvetila pjesmu medicinskim radnicima

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana dobrih djela (9. aprila), Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opštine Budva snimila je spot za pjesmu „Računajte na nas“, koja je posvećena medicinskim radnicima i svima koji su učestvovali u borbi protiv korona virusa.

Opština Budva je na ovaj način iskazala zahvalnost medicinskom osoblju za njihov naporan rad i požrtvovanost koju su pokazali od početka pandemije.

Spot za pjesmu, koju je radila grupa RefugeeJesus&Apostles, premijerno je prikazan 9. aprila u Jutarnjem programu RTV Budva, .

Aktivnost je realizovana na inicijativu Asocijacije za demokratski prosperitet (ADP) Zid, a spot je dostupan na portalu RTV Budva.

RACUNAJTE NA NAS - YouTube

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti