Opština kupuje nedostajuće knjige za osnovce

Opština Budva raspisala je  javni poziv za izbor najboljeg ponuđača za dopunu udžbeničkog fonda za učenike devet razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Budva.

Za ovu javnu nabavku opredijeljeno je 18.600 eura.Podsjećamo,Opština Budva je prethodno od Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva kupila udžbenike za osnovce za šta je izdvojila 116 hiljada eura. Dio knjiga koje nedostaju, nakon što je izvršena raspodjela,biće kupljen,zbog čega je Opština raspisala dodatni javni poziv.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti