Opština priprema dokumentaciju za izgradnju nekoliko saobraćajnica

Sekretarijat za investicije predao je Sekretarijatu za urbanizam sedam zahjeva izdavanje urbanistčko tehničkih uslova za pripremu dokumentacije za izgradnju više soabraćajnica na području opštine.

Resorni sekretarijat pozivajući se na Plan investicija zatražio je izdavanje urbanističko tehnički uslovi za izgradnju saobraćajnice u S- 52 U OKVIRU dup " Pržno Kamenovo - Vrijesno", saobraćajnice S 57
DUP "Dubovica I", za izgradnju ulice Beogradske u zahvatu DUP " Podkošljun", ulice IV u okviru LSL " Tudorovići", saobraćanice obuhvaćene LSL " Lapčići" i dvije saobraćajnice u okviru LSL "Seoce".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti