Opština raspisala tender za senior kartice za penzionere

Opština Budva raspisala je tender za nabavku kompjuterskog programa i izradu Super Senior kartica Opštine Budva za šta će biti izdvojeno 15.000 eura

"Nabavka i funkcionisanje kompjuterskog programa, koji će omogućiti funkcionisanje Super Senior kartica, odnosno odobravanje popusta donosiocima kartica od strane sponzora (partnera Opštine Budva), članova Super Senior kluba sponzora; mjesečno održavanje kompjuterskog programa; izrada web portala za Opštinu Budvai njene sponzoreza praćenje prometa po karticama; izrada, štampa, personalizacija i licenciranje plastičnih kartica-Super Senior kartica; stalna tehnička podrška; nabavka štampača za personalizaciju kartica, nabavka tonera za štampač (crno-bijeli i u boji)", piše ua javnom pozivu u koji su "Primorske novine " imale uvid.


Podsjećamo Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec potpisali su 22. aprila, u kancelarijama Službe menadžera Opštine Budva Ugovor o saradnji povodom projekta SUPER SENIOR KARTICA.


Tada je Carević kazao da je Opština Budva prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat SUPER SENIOR KARTICA a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera.
„Kroz ovaj projekat i druge vidove saradnje sa Udruženjem penzionera koje smo već ostvarili od početka godine, pokazujemo da mi, kao lokalna samouprava, vodimo računa o svim našim građanima“, naveo je prilikom potpisivanja Carević.


Nikola Zec, predsjednik Udruženja penzionara Budve istakakoje tada da će se projektom Super Senior kartica u mnogome doprinijeti poboljšanju standarda najugroženijem dijelu stanovništva.
Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima.
Predviđeno je da se popusti na usluge ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Opština Budva će obezbijediti popuste kod javnih ustanova, instutucija i preduzeća čiji je osnivač specijalne popuste na njihove usluge. Opština Budva će organizovati sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima. Udruženje penzionera Budve trenutno ima preko 3100 penzionera.
Kartice će za sve penzionere biti besplatne, dok će troškove izrade i personalizacije kartica snositi Opština Budva, a registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti