Otkriveno ko je Budvanima zapalio automobil

Službenici Uprave policije su rasvijetlili slučaj paljenja vozila koji se dogodio nedelju u ranim jutarnjim časovima u ulici Vojislavljevića u Podgorici i lišili slobode bezbjednosno interesantno lice B.V. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, policiji je, 26. decembra oko 04.00 sata, prijavljeno da je došlo do požara na vozilu marke „Nisan X Trial“ budvanskih registarskih oznaka.

Na licu mjesta su zatečeni F.Đ. (20) i S.D. (16) oba iz Budve koju su izjavili da su ih fizički napala dva nepoznata lica, kojom prilikom je jedan od njih zapaljenom bakljom zadao više udarada S.D. u predjelu glave.

Nakon toga nepoznato lice je baklju ubacilo u vozilo, koje je od posljedica požara u potpunosti uništeno.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je B.V. izvršio navedeno djelo na način što je sa jednog profila na društvenoj mreži naveo oštećene da dođu na gore navedenu lokacij i izvršio opisano djelo.

B.V. je lišen slobode i njemu je nadležni državni tužilac odredio zadržavanje do privoda sudiji za istragu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti