Hoće li Crna Gora dobiti svog Tiger Woodsa – sjutra otvaranje vježbališta za golf

Otvaranje vježbališta za golf i najavljeno završavanje projekta prije konkurencije - projekta Luštica Bay

Ceremonija otvaranja novog vježbališta za golf, u okviru Royal Montenegro Golf & Country Club-a nekadašnjeg poljoprivrednog dobra u Tivtu biće organizovana u nedjelju u 18 časova. To su najavili investitori Boka Group i Boka Golf Development.

O projektu izgradnje golf terena sa 18 rupa će govoriti Džon Gvozdenović Kenedi- izvršni direktor kompanije Boka Group, predsjednik opštine Tivat- Miodrag Kankaraš, Miloš Jeknić- predsjednik Nacionalne golf asocijacije Crne Gore i Saša Ilić- ambasador golfa u školama i kod mladih, bivši fudbaler Partizana, Vest Hema, Lids Junajteda i Čarltona. Nakon svečane ceremonije otvaranja biće upriličen koktel.

 

„Boka Group" na više od 786 hiljada kvadrata zakupljenog zemljišta u blizini aerodroma, razvija projekat šampionskog golf-igrališta sa 18 rupa. Uvjereni su da će prestići svoje glavne konkurente iz „Orascoma", te da će prije projekta Luštica Bay, biti u stanju da golferima pruže mogućnost igranja na prvom golf-terenu u Crnoj Gori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti