Uz svečanu ceremoniju Uniprom otvorio rekonstruisani hotel Budva

Danas je u Budvi, uz prisustvo visokih zvanica, svečano otvoren rekonstruisani Hotel “Budva”.

Kompanija Uniprom, u čijem je vlasništvu hotel Budva, u samu rekonstrukciju hotela je uložila otprilike 20 miliona eura. Novi hotel će značajno doprinijeti opštem utisku Budve kao metropole turizma.

«Trudili smo se zbog imena, lokacije, tradicije i značaja koji ovaj hotel ima da damo doprinos da se Budva sa razlogom smatra ljepoticom Jadrana, a ne samo naše obale.

Projektni zadatak smo izradili sa imperativom da se naglase Mediteran, naša obala i osjećaj mjere i kvaliteta što Budva zaslužuje i očekuje od svih koji u njoj stvaramo. Koristili smo prednosti i blagodeti koje daje sama priroda kao i kultura življenja i građenja po kojima je bila decenijama poznata»- rekao je na svečanom otvaranju vlasnik kompanije Uniprom, gospodin Veselin Pejović.

 

U hotelu će biti zaposleno oko 70 turističko ugostiteljskih radnika, koji su posebno edukovani za rad u hotelu.

 

Hotel Budva ima ponudi 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i 4 porodične sobe, apartmana. Sve sobe su modernog dizajna, elegantne opremljene direktnom telefonskom linijom, Wi-Fi internetom, LCD televizorom sa kablovskim programom, mini barom, elektronskim sefom, centralnim klima uređajem kupatilom sa tuš kabinom fenom. U okviru hotela postoji otvoreni bazen, welness centar. Hotel će biti  opremljen tako da će moći da prima goste tokom čitave godine.

U okviru hotela će raditi i autentični restoran sa predivnom terasom koja gleda na more.

IMG_0280.jpg

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti