Otvoren turističko-informativni biro TO Budve u Beogradu

Sa ciljem da se Beograđanima, njihovim gostima i građanima cijele Srbije približi aktuelna turistička ponuda Budve, na Sava promenadi (Beograd na vodi) TO Budva otvorila je svoj turističko-informativni biro.

Posjetioci biroa će kroz atraktivan promo materijal TO Budve i budvanske privrede i razgovor sa zaposlenima moći da se upoznaju sa ponudom hotelskog i privatnog smještaja, cijenama, kalendarom manifestacija i ostalim segmentima turističke ponude budvanske rivijere.

Sa kompanijom "Beograd na vodi" je dogovoreno da će biro raditi do kraja ljeta i, između ostalog, biti na raspolaganju budvanskoj privredi za održavanje sastanaka i susrete sa partnerima.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti