Otvorena izložba pod nazivom „Simbolika crteža”

JU Muzeji i galerije Budve organizovala je otvaranje izložbe pod nazivom „Simbolika crteža” prof. dr Silve Radić, u petak, 1. septembra u 20 časova u Modernoj galeriji „Jovo Ivanović”.

Izložbu je zvanično otvorila mr Senka Subotić koja je ujedno i kustoskinja ove izložbe, dok je u muzičkom dijelu programa nastupio mladi budvanski pijanista Matija Molčanov. Prisutnima se obratila prof.dr Silva Radić i zahvalila kustoskinji izložbe na sjajnoj postavci njenih radova i pratećem tekstu u katalogu.

Nakon otvaranja izložbe prisutna publika je pozvana na promociju knjige pod nazivom „Simbolika crteža” prof. dr Silve Radić koja se održala na platou ispred Spomen-doma ,,Stefan Mitrov Ljubiša".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti