Ovo je lista najboljih plaža u Evropi za 2024. godinu

Rang lista objavljena na stranici European Best Destinations navodi najbolje plaže Starog kontinenta za 2024. godinu, a na prvom mjestu je idilična destinacija na Malti.

Plaže sa zlatnim pijeskom Algarvea i Kanarskih ostrva, divlje plaže Grčke, rječne plaže savršene za porodice, za vodene sportove ili uživanje - sve to obuhvata lista stranice European Best Destinations.

"Priuštite odmor u ovim utočištima čiste prirode koja nude plaže iz snova i priliku da se odvojite od svijeta i ponovo se povežete sa sobom. Vrijeme je da se prepustite sebi", navode u listu, a prenosi koix.ba.

Ova rang lista okuplja najpopularnije plaže za koje su glasali putnici širom svijeta.

Lista najboljih evropskih plaža za 2024. godinu uključuje:

Ghajn Tuffieha, Malta

Monte Clerigo, Portugalija

Oludeniz, Turska

Canal d'Amour, Grčka

Porto Timoni, Grčka

Las Teresitas, Španija

Odeceixe, Portugalija

Zaljev svetog Pavla, Grčka

As Catedrais, Španija

Calpe, Španija

Porto Katsiki, Grčka

Scialara, Italija

Grado, Italija

Ksamil, Albanija

Vai, Grčka

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti