Pametna klupa ispred Starog grada u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva, u neposrednoj blizini Starog grada, postavila je „pametnu klupu“ za punjenje mobilnih uređaja sa besplatnim internetom i senzorima za mjerenje parametara iz okruženja.

Solarna klupa, moderno dizajnirana i brendirana logotipom TOB-a ima priključke za punjenje 4 mobilna telefona i besplatnu javnu 4G wi-fi mrežu (naziv mreže: Stari grad Budva).

„Projekat koji je započet početkom ove godine, a zbog epidemiološke situacije sada realizovan, za cilj ima podizanje nivoa kvaliteta turističke ponude Budve. Mali, moderni projekti u interesu naših turista, ali i sugrađana, postaće prioritet u razvoju destinacije“ – saopštili su iz Turističke organizacije opštine Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti