Pisma iz Italije prof.dr. Antuna Sbutege

Pisma iz Italije prof. dr. Antuna Sbutege

Promocija knjige "Pisma iz Italije“ prof. dr. Antuna Sbutege biće održana u petak (23. avgust) u 20 časova u Bogorodičinom hramu na Prčanju.

Pored autora, o knjizi će govoriti direktorka Pomorskog muzeja mr. Mileva Pejaković Vujošević i arheolog Jovan Martinović, a u muzičkom dijelu programa će nastupiti flautistkinja Andrea Petrović.

Organizator je Pomorski muzej Crne Gore u Kotoru.

 

 

foto: radio Dux

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti