Počeo novogodišnji program: prazan trg, debakl na početku

Petodnevni novogodišnji program u organizaciji Turističke organizacije i Opštine Budva počeo je sinoć.

Izuzetno loša posjeta, hrvatski kultni sastav Psihomodo pop nastupio je pred praznim trgom. Podsjećamo da je organizacija javnog dočeka u Budvi najskuplja od svih ostalih crnogorskih gradova i košta gradjane i turističku privredu 330 hiljada eura (TO je izdvojila 300 hiljada, a Opština 30 hiljada).

 

Organizatori očekuju da ce Budva biti puna u najludjoj noći, kada nastupa Zdravko Čolić, te 1. janura kada će goste zabavljati folk pjevečica Ceca Ražnatović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti