Podvodna soba - atrakcija o kojoj se priča

Ako ste ikada maštali o spavanju ispod nivoa mora, u stilu male sirene, snovi mogu da ti se ostvare po “razumnoj” cijeni u Manta rizortu u Zanzibaru.

o-MANTA-570-2.jpg

Istočna Afrika je inače bogata prirodnim ljepotama, naročito po arhipelazima u Indijskom Okeanu, kakav je i ovaj u kojem je smješten rizort. Njihova najnovija atrakcija je mali splav – ostrvce sa cijelom sobom smještenom oko četiri metra ispod površine mora.

o-MANTA-570-1.jpg

A iznad površine dva dodatna nivoa čene doživljaj potpun, naročito sa krovnom terasom, idealnom za sunčanje ili uživanje u zalascima.

o-MANTA-570.jpg

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti