Nevjerovatan podvodni park

Grüner See (Zeleno jezero) je jezero u Austriji, poznato po svojoj sjajnoj smaragdno zelenoj boji, kao i činjenici da u toku proljeća, kada se snijeg sa okolnih planina istopi, jezero toliko naraste da potopi okolni park.

Jezero tada postaje atrakcija za ronioce, pozivajući ih da istraže da uskoče i istraže spektakularan podvodni park, sve sa klupama i mostićem.

Obavezno pogledajte video. Autor fotografija je poznati fotograf Mark Henauer.  

greenlake1.jpg

greenlake2.jpg

greenlake3.jpg

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti