Pogledajte kako je Budva izgledala 1960

Crnogorski i svjetski gitarista Miloš Karadaglić na svom Fejsbuk profilu objavio je insert iz jednog jugoslovenskog filma u kom je prikazana Budva 1960. godine.

Obožavam tu malenu zemlju sa tri klime! Hvala za snimak…srce moje je tu…”, jedan je od komentara na Karadaglićevu objavu.

Izvor videa je Budvanska stranica Gospostina, koja često objavljuje slike i videa iz istorije grada 

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti