Kako izgleda pokazni apartman Dukljanskih Vrtova na Zavali

Podstaknuti Monstatovim istraživanjem o cijeni nekretnina, otišli smo da pogledamo pokazni apartman rezidencijalnog kompleksa, pa vam donosimo ekskluzivne fotografije apartmana.

Show-room ili pokazani apartman  "Dukljanskih vrtova” je otvoren, i svi oni koji žele da kupe luksuzne apartmane na Zavali, mogu vidjeti, kako bi eventulano mogao da izgleda njihov. Odnosno, investitori, kompanija AMIA, uradila je apartman angažujući poznate arhitekte, koji su opremili penthaus, prve vile na samoj obali, koristići najskupocjenije materijale, opremu i namještaj.

 

duklja_1.jpgduklja_6.jpgduklja_13.jpgduklja_19.jpgduklja_20.jpgduklja_22.jpgduklja_23.jpgduklja_24.jpgduklja_28.jpgduklja_29.jpgduklja16.jpgduklja17.jpgduklja18.jpg

 

 

Enterijer uzornog apartmana turističkog kompleksa Dukley Gardens u Budvi, površine 255 m2 (190 m2 apartman + 65 m2 terasa), projektovao je beogradski arhitekta Bogdan Slavica. Obrada enterijera, izvedena je vrhunskim materijalima i to:

-          Parket – Margariteli /Listone Giordano grupacija/

-          Keramika – Graniti Fiandre

-          Sanitarije – Villeroy & Boch

-          Armature i galanterija – Dornbracht

-          Rasveta – Iguzzini/ Foscarini

-          Namestaj – Poliform

-          Kuhinja  - Varenna /Poliform grupacija/

-          Kuhinjski aparati – Miele

-          WPC Decking – terasa / Plastivan Belgium

-          Mini bazen na terasi – Villeroy & Boch

-          Spoljni namestaj – Paola Lenti

-          Bravarija / Feal & Guardian

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti