Polo ce se igrati i naredne godine

Tim Porto Montenegra intenzivno radi na pripremi druge edicije lifestyle i sportskog događaja Polo u marini Porto Montenegro, koji je zakazan za avgust 2020. godine - polo spektakl zasigurno je događaj koji je obilježio ljeto u tivatskom nautičkom naselju, ali i na rivijeri – za dva dana više hiljada internacionalnih gostiju i Tivćana uživalo je na polo pop-up Areni, i ponijelo sa sobom sjajne utiske.


A life less ordinary koncept i moto načina života u Porto Montenegru sjajno se uklapaju u dinamičan kalendar događaja kojem će u narednoj godini, polo, zasigurno, biti lajtmotiv sezone.
Maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura, jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, nije krio oduševljenje projektom i ljepotama Crne Gore, a kada je čuo da je već zakazana sledeća edicija, dodao je: Porto Montenegro je jedno od najspektakularnijih mjesta na kojima sam ikad imao sreću igrati polo. Stvarno se nadam da ću se vratiti sljedeće godine.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno - sportskih događaja ovog ljeta, koji je spojio sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu.

Partneri prvog polo turnira u Porto Montenegru su bili: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Petite Geneve / Rolex, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovaj događaj u marini.

Polo 2020. godine okupiće ponovo svjetske igrače, ali i internacionalnu i lokalnu publiku na pop-up areni, i biće to trodnevni spektakl u kojem će učestvovati lokalni umjetnici, folklorna udruženja, djeca iz škola, kao i druči aktivni članovi lokalne zajednice i partneri.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti