Poništen tender za opremanje sportskog terena

Opština Budva poništila je javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za opremanje sporstkog terena gumenom podlogom, za šta je bilo predviđeno da bude izrvojeno 23.900 eura.
Kako se navodi u obrazloženju jedini ponuđač " Ski centar Javorovača" DOO Žabljak ne posjeduje licencu izvođača radova za obavljanje djelatnosti izrade tehničke dokumentacije i građenja objekta, koja je tražena zahtjevom za dostavljanje ponuda . Iz tog razloga ponuda ove kompanije, je odbijena.

 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti