Postavljene donatorske kutije u svim Mega marketima u Budvi za Damjana

Kompanija Kompanija "Megapromet" – Budva priključila se humanitarnoj akciji prikupljanja novca za liječenje osamnaestogodišnjeg Damjana Ranitovića, đaka generacije, vaspitanog i plemenitog dječaka kojeg krase, kako kažu njegovi drugari, najljepše ljudske osobine.

Donatorske kutije postavljene su u svih šest Mega marketa u Budvi, a naši sugrađani mogu u skladu sa svojim mogućnostima da pomognu Damjanu, jer svaka pomoć je dobrodošla kako bi se izborio sa ovom opakom bolešću.

Damjan Ranitović, porijeklom iz Bara, nedavno je napunio 18 godina, ali svoje punoljetstvo umjesto slavljem započeo je hemioterapijom. Njemu je dijagnostifikovan Juingov sarkom, maligni tumor kostiju, pa će borba sa tom opakom bolešću biti dugotrajna.On se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu, a kako bi se nastavili dalji medicinski tretmani potrebna su značajna finansijska sredstva.

Takođe, uplate se mogu izvršiti na broj žiro - računa: 565-0200100011050-32 (Lovćen banka), na ime Vjera Ranitović.

 
izvor: RTV Budva 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti