Povodom Mjeseca borbe karcinoma dojke Dom zdravlja Budve organizuje akciju u vidu konsultacija

Povodom Mjeseca borbe karcinoma dojke (oktobar), JZU Dom zdravlja Budve i ove godine organizuje akciju u vidu konsultacija, radnim danima od 13⁰⁰-14⁰⁰ časova u UZ kabinetu.

“Konsultacije će podrazumijevati obuku za samopregled dojki, UZ i klinički pregled.Ove godine nismo u mogućnosti da obavljamo mamografske preglede do daljnjeg ali zelimo da Vas informišemo da ce se do Nove godine izvršiti nabavka savremenog digitalnog mamografskog aparata sa tomosintezom, koji donira Opština Budva”, kazali su iz Doma zdravlja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti